A new Life

Gepubliceerd op 12 oktober 2017 om 23:48

Oefenen wegpainten, blenden en bodypaint matchen met acryl verf

Super toffe dag gehad!

Als eerste een theetje gedronken en toen.....

  1. Mijn model voor het doek geplaatst, positie van model bepaald en gemarkeerd.
  2. Mijn eigen positie bepaald en gemarkeerd.

Je leert hier veel van..... buiten goedkijken, leer je ook te mixen met je paint. Zeker omdat de kleuren die ik op de achtergrond (doek) gebruikte met acrylverf waren geschilderd en dus niet overeen kwamen met de bodypaint. Ik behoorde het dus matchend te maken, wat opzich ook een goede leerschool is. Tijdens deze paint heb ik veel gebruik gemaakt van de volgende colorwheel om bruine kleuren te voorkomen. 

color-wheel-poster.jpg

Blenden deed ik met brushes van Cameleon Bodybrush by YC Art.... Deze liggen goed in de hand en zijn zeer fijn om mee te werken.

Wil je kijken hoe ik background paint deed? Kijk dan op https://www.youtube.com/watch?v=v5WVsgIyDHM

Waarom A new Life? Is omdat ik dit doek (de achterkant) al een keertje eerder had gebruikt.