Silvery Ice Mix

Gepubliceerd op 13 oktober 2017 om 10:08

De 3 eenheid; model, fotograaf en bodypaint artist

Ik mag dan wel painten, maar zonder fotograaf en model (die mijn paints draagt), begin ik niets!

Het is dus een samen spel van 3 personen. 

 

Model: Zelf vind ik het heel belangrijk om goed voor mijn model te zorgen;

  • Staat of zit ze wel comfortabel?
  • Heeft ze het niet te koud of te warm?
  • Wil ze misschien iets drinken, eten of snoepen?
  • Naar het toilet gaan is ook belangrijk!

Kleine dingetjes die ik alleen kon weten als ikzelf geen model was geweest! Dankjewel, Brierley, Linda, Elke en Veerle dat ik model mocht staan! Wil je meer model tips koop dan het boek van Syllie Faces. Te verkrijgen op http://www.sylliefaces.nl onder aan haar pagina vind je een link Syllie Figures waarop je dit boek kan bestellen.  

 

Fotograaf: Deze dag mocht ik met 2 fotografen werken.. Hoe bijzonder! Ook voor hen geldt dat ik goed wil zorgen;

  • Een fotograaf moet engelen geduld hebben. Ze zijn vaak verplicht om lang te wachten dus ook voor hun is het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen en dat ze ook genoeg eten en drinken krijgen.
  • Zelf vind ik het prettig om met vaste fotografen te werken. Zij weten wat en hoe ik het ongeveer wil.
  • Plus ik merk dat we steeds meer tot de een eenheid groeien, wat ik belangrijk vind voor later als ik mijn meubels ga introduceren. 

Maar soms, zoals met deze paint, word je in een lastig pakket gebracht. Tijdens deze paint werkte ik met 2 fotografen. En ja, wie maakt nu de mooiste foto's? En welke foto publiceer ik nu op mijn pagina?

Ik merkte aan mezelf dat ik het moeilijk vond! Want beiden, vind ik, zijn uniek in wat zij doen. En beiden ben ik dankbaar dat ze een beginneling (als ik) willen helpen. 

Vandaar dat ik bij deze meer foto's laat zien (en later komen er nog meer).

fotograaf: Jeroen Gordijn.

20561890_10213751959734534_420182116_n.jpg 20526497_10213751958094493_20773152_n2.jpg

en fotograaf: Ed van Rouwendal.

Noa7001.jpg Noa6931.jpg

Hopelijk snappen jullie mijn dilemma? Vanuit een luxe positie wil ik beiden fotografen zowel Jeroen Gordijn als Ed van Rouwendal bedanken voor het eindresultaat!

Maar ook met name Anna wil ik bedanken want zij moest dit keer twee maal poseren!

 

Thanks Anna for your patience and commitment!