Per (r) ongeluk

Gepubliceerd op 10 maart 2019 om 14:46

Cast: Nico Wiltenburg/ Frederik, Ester van Rossum/ Suzy, Sofie Roest/ Isabelle, William van Schie/ Arie, Theo van Schaik/ Ronny, Ellen Veldhuizen/ Vanessa, Monique  Van Zijl-van Leeuwen/ Rita, Wilbert van Schaik/ Agent en Leon Nieuwendijk/ Jeugdbescherming.
Regisseur: Leon Nieuwendijk
Licht/ geluid: Joan Molenaar
Souffleuse: Moniek van Schaik 
Pr: Annet van Schie en Annette Wiltenburg

 

En ik mocht voor de grime, visagie, haar en pruikenzorgen.

Frederik en Isabelle hebben op het laatste perron van het station, perron 12, ruzie over hun toekomstig huwelijksfeest. Kwaad omdat ze haar zin niet krijgt gooit Isabelle haar dure verlovingsring die ze van Frederik heeft gekregen weg over de balustrade aan de rand van het perron. De ring komt terecht op een lager gelegen braakliggend stuk terrein waar een aantal clochards en bedelaars huizen onder 2 bruggen van het station. In de buurt wordt dit terrein, perron 13 genoemd. Als Frederik even later op het terrein verschijnt o de ring te zoeken, blijkt deze onvindbaar. Tijdens het zoeken naar de ring leert hij de mensen die onder de bruggen huizen kennen. Er zijn de oude Arie en zijn blinde broer Ronny die onder brug 1 huizen en Rita en Vanessa twee onbetrouwbare bedelaars en Suzy, een jong hoogzwanger meisje die onder brug 2 verblijven. Wie heeft de ring? Komt het goed tussen Frederik en Isabelle? Wanneer bevalt Suzy? Slagen Rita en Vanessa er in om Arie en Ronny van het terrein weg te pesten? 

 

Heel wat vragen in deze romantische komedie die bij tijd en wijlen ontroerde en dan weer spannend of heel grappig was!

Het waren weer fijne tijd!  Wat hebben we gelachen en wat mocht ik jullie toetakelen. Jullie trokken bomvolle zalen en op sommige avonden waren de stoelen bijna niet aan te slepen! Helemaal top! Ook de reactie die ik kreeg waren super leuke en ook over jullie spel was men laaiend enthousiast. Wat ben ik trots op jullie! 

 

Joan Molenaar wat lichte je alles mooi uit en wat waren de intermezzo's goed gekozen, mijn complimenten! 

 

Hieronder nog wat voor een na grime

Lieve en leuke mensen van het Toneelgezelschap Kamerik, wederom bedankt voor jullie vertrouwen! Het was mij  een genoegen om met jullie samen te mogen werken. Wil je meer weten over dit Toneelgezelschap kijk dan op https://www.facebook.com/toneelgezelschap.kamerik.

Als laatste wil ik Ed van Rouwendal bedanken voor het lenen van zijn camera en mijn aller grootste schat voor het maken van alle foto's DANKJEWEL!