Stan Winston School

Gepubliceerd op 18 oktober 2017 om 14:39

Bekend van Terminator

Maar ook Jurassic Park, Aliens, de Predator-films en Edward Scissorhands komen vanuit Stan Winston.

 

uh2otjyarmaabyxj7poy.jpg  

Stan Winston School is 's werelds premiere online bestemming voor het leren van de kunst en technologie van het creëren van personages uit de bekroonde industrie professionals. Het creëren van dwingende karakters vereist een breed scala van vaardigheden en technieken, van grote, budgetaire cinematische benaderingen naar doe-het-zelf-methoden die u in uw garage of thuiswerkplaats kunt gebruiken. Met 500+ uur on-demand video instructie om uit te kiezen, kunnen studenten onze webcursussen individueel aanschaffen of abonneren om direct, op elk moment toegang tot onze volledige bibliotheek te krijgen. Wij bieden ook Live Online Webcourses aan, waardoor studenten de mogelijkheid krijgen om in real time met onze faculteit te verbinden, en zelfs een Stan Winston School Certificate te verdienen! Als u een artiest of technicus bent die van het beste wil leren, welkom bij SWSCA. Abonneer, Leer, Creëer!

 

Stan-Winston-Gallery-10-1.jpg

GESCHIEDENIS
De naam Stan Winston is al meer dan 40 jaar synoniem met iconische fantasiekarakters, waaronder de killer cyborgs van The TERMINATOR-serie, de buitenaardse monstrosities van ALIENS, de alienjager van de PREDATOR-serie, de prehistorische reuzen uit de JURASSIC PARK-films en de iconische pakken van IRON MAN. Door de grenzen van kunst, technologie en verbeelding te verleggen, stelt Stan Winston Studio voortdurend nieuwe normen van uitmuntendheid en innovatie voor karaktersproducten wereldwijd. Na de onvermoeide aflevering van Stan in 2008 heeft de Winston-familie Stan Winston School of Character Arts opgericht om Stan's nalatenschap te behouden door creativiteit te inspireren en te stimuleren in een nieuwe generatie karakterscheppers. Door onze wereldwijd beste kunstenaars en technici te verbinden met studenten over de hele wereld, is onze missie om ambitieuze artiesten en technische tovenaars te bemachtigen om de grenzen van de creatie van de personages voor de komende jaren te versterken.

stan-winston-school-arts-03.jpg

Een fantastisch site waar je online cursussen kan volgen. Dit zowel Live als On-demand. Wil je meer zie https://www.stanwinstonschool.com

 

Bron: stanwinstonschool