Devil

Gepubliceerd op 9 oktober 2017 om 10:23

Hoe Tinsley Transfers te gebruiken

Instructie filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=CIyQdnETw6M&t=13s

 

 • Tinsley, Lil Horns 3D FX Transfer

 • Mehron Paradise Makeup Basic Red

 • Cameleon Baseline Strong Black

 • Mehron StarBlend Cake Makeup Black

 • Mehron Face Stippel Spons

 • Mehron Pencil Liner Black

 • Mascara

 • Eyeliner

 • Planten spuitje

 • Spons

 • Bakje met water

 

Horns

 1. Hou de Tinsley sheet (Lil Horns) tegen het licht en om cirkel/ teken af met een markerstift aan de achterzijde, papieren gedeelte, waar de applicatie “Lil Horns” stukken zich bevinden.

 2. Haal de boven kant eraf (transpart met applicaties) en knip op de afgekende stukken eruit.

 3. Plaats met de zijde waar je de stukken hebt af getekend en uitgeknipt terug op de bovenzijde waar de applicatie stukken zich bevinden.

 4. Voorzichtig wrijf je met je vingers, van applicatie “Lil Horns” naar de buitenkant, zodat er geen luchtbellen zich meer bevinden op de sheet.

 5. Knip nu de applicatie “Lil Horns” stukken uit. Let op! Kijk uit dat je niet in de applicatie knipt.

 6. Wanneer je ze op de huid plaatst Let op de volgende instructie's

 • Maak je huid goed schoon (geen vuil of make-up) en zorg dat er geen haar zit.

 1. Haal de transparante achterkant van de sheet er voorzichtig af. Deze voelt plakkerig aan!

 2. Waarneer je hebt besloten waar de applicatie “Lil Horns” mag komen, plaats je het tegen de huid en druk zachtjes maar goed aan.

 3. Als applicaties “Lil Horns” goed zitten, pak je een spons met water en maak je de bovenzijde waar het afgetekende papier nat. Let op! Het papier moet goed en doordrenkt van water zijn. Neem hier de tijd voor.

 4. Voordat je het papier verwijderd nog één keer goed aandrukken. Nu heel verzichtig het papier verwijderen. Het kan zo zijn dat je nog een luchtbel ziet.. Maak dan je vinger nat en druk heel voorzichtig de bubbel weg. Vond je het lastig kun je ook nog het instructie filmpje van Tinsley sheet bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=707zC_IPBvY

 

Haar

 1. Voor het haar is gekozen om het te kleuren, dit kun je doen met Cameleon Baseline Strong Black of een ander merk zwart. Natuurlijk kan je ook het haar met een zwarte spuitbus verven of voor een pruik/ iets anders kiezen. De keuze is aan jou!

 

Het gezicht.

 1. In het filmpje gebruikte ze hiervoor Mehron Paradise Makeup Basic Red maar elke kleur van elke willekeurig merk kan hiervoor worden gebruikt. Maak je hele gezicht, nek, eventueel schouders en vergeet je oren niet, rood met en spons.

 2. Voor schuduws, het uitlijnen van het gezicht en defentie te geven, gebruikte ze Mehron StarBlend Cake Makeup Black maar je zou het eventueel ook met je eigen zwarte makeup kunnen doen.

 3. Om het gezicht minder rood te laten zijn en meer structuur aan de creatie te geven. Is er voor een stippelspons en Cameleon Baseline Strong Black gekozen om dit effect te kunnen creëren. En vergeet ook je lippen niet mee te stippelen!

 4. Hieronder nog wat inspiratie foto's.

0a87e0b2e2dbf12717e0b757915b9559.jpg  2d1df917052dfb90c5f46f8723583d2d.jpg 

ec4897b5187cb12fb8c21c6ab369d00a.jpg  4330c9d987e24f76401cff4a9ccca9d3-1.jpg

 50a325f920b5fa98fb6a7450ffd082fa.jpg  8e9adb0c079edad8d0cd13f2d1d95ec5-2.jpg

Neus

 1. Om de neus meer duivelachtig te krijgen maakte ze met Cameleon-Baseline Strong Black de neusgaten iets puntiger.

 

Ogen

 1. Teken de binnenkant van het ooglid af met een zwart oogpotlood (Mehron Pencil Liner Black).

 2. Je kunt het ooglid met zwarte oogschaduw of waar in het filmpje voor is gekozen, Mehron StarBlend Cake Makeup Black, zwart maken.

 3. Als laatste "de wimpers", deze kun je met elke willekeurige mascara zwart maken.

 

Horns

 1. Plak de hoorns in de daarvoor bestemde sheet. Wat zo fijn is van Tinsley sheets is dat ze de lijm erbij leveren en je het dus niet meer extra hoeft te kopen.

 

Om het geheel compleet te maken, kun je nog lenzen in brengen.

Ik wens je heel veel plezier met het maken van jouw eigen Duivel. Rest mij nog Linda en Jerry van https://schminkengrime.nl te bedanken voor het instructiefilmpje op YouTube en waar je ook al gebruikte materialen kunt bestellen. 

 

Bron: youtube https://www.youtube.com/watch?v=CIyQdnETw6M&t=14s van schminkengrime.nl

Wil je meer zien? Kijk dan op http://ncbodypaintart.jouwweb.nl/blog/219896_forest-fairy dan kun je ook gewoon lekker, door klikken.