Vuur Demon

Gepubliceerd op 20 april 2018 om 02:09

Instructie https://www.youtube.com/watch?v=5qEPNs0eOFU filmpje is gemaakt door Schminkengrime.nl

 

Wenkbrauwen

  • Om de wenkbrauwen te beschermen is gekozen om Maekup Cut and Bump Wax te gebruiken. Deze wax is zeer gemakkelijk omdat het niet verwarmt van te voren hoeft te worden. Neem een beetje uit het potje en breng het aan met een spatel. Waarna je de Mehron Colorset powder gebruikt om de wax te fixeren.

 

Latex

  • Zet een laagje latex met een spons of spatel op de huid. Breng wat watten aan en breng weer een laagje latex aan. Wanneer je alles hebt aangebracht laat het even drogen... bij kleur verandering weet je dat dit het moment is dat je verder kunt gaan.

 

Airbrush gezicht

  • In het filmpje is gekozen voor een palet geel naar rood. Je begint met de lichtste kleur. Vervolgens Schaduw met een donkerder de kleur geel. Let op gezicht vorm.

  • Zo ga steeds een kleur donkerder. Voor de opbouw van de diverse kleuren kun je het best nogmaals het filmpje bekijken.
  • Onder de ogen is een penseel gebruikt. Let op! Dit kan prikken wanneer je airbrushpaint gebruikt. Dit vanwege de alcohol.

  • Mocht je nu geen airbrush hebben zou je dit ook met schmink op waterbasis bijvoorbeeld Cameleon Basisline of Mehron Paradise kunnen doen. Weet wel dat wanneer je de waterschmink gebruikt de kleuren op de latexdelen altijd anders zijn dan op de huid.

  • Vetschmink is ook een optie bijvoorbeeld Mehron Greasepaint, je ziet dan nauwelijks verschil met de latexdelen. Maar vergeet dan absoluut niet de vetschmink af te poederen.. want anders geleidt de vetschmink binnen no-time van het gezicht. Met deze starterset van Mehron, kun je al aardig mee uit de voeten  om deze creatie te maken.  https://schminkengrime.nl/mehron-maskcover-palette-basic-bright

Lippen

  1. Worden met een penseel met de donkerste kleur rood aangebracht.

 

Eventueel Contactlenzen en pruik

  1. De keuze is aan jouw! Alternatief voor een pruik is; ook  je haar mee airbrushen of  schminken.

Hieronder nog wat vuur demonen om je te laten inspireren. Wens ik je nog heel veel plezier met het maken van jouw eigen creatie.

Dankjewel, Linda en Jerry van Schminkengrime.nl voor het gebruik maken van jullie filmpje. En tevens het bedrijf waar je alle producten kunt kopen!