Bodypaintjam Marvelkarakters

Gepubliceerd op 27 augustus 2018 om 11:02

Painter and Props: Jeannine de Ruysscher

Hair, Makeup and FX : Noa Maria

Model: Dirana Zon

Photography: Ed van Rouwendal

TTT ofwel Tof Top Team. 

 

Samen met fotograaf Ed van Rouwendal ging onze reis ditmaal naar Willemstad. Een prachtig pittoresk dorpje onder de rook van Rotterdam. Vandaag name wij deel aan Bodypaintjam Marvelkarakters georganiseerd door Astrid Louwerse. Deze Dame had het goed voor elkaar! Een geweldige zaal, waar voor iedere painter en model genoeg ruimte was om zijn of haar Marvelkarakter (in ons geval DCkarakter) te kunnen creëren. Ook om innerlijke mens was goed gedacht. Heerlijke belegde broodje en croissantjes waren er. En de gehele dag kon men koffie, thee en zelfs soep nuttigen. 

 

Ons TTT bestond uit Painter Jeannine de Ruysscher, een fantastisch Vlaamse die ik ooit had ontmoet bij een workshop van Yvonne Zonnenberg. Model Dirana Zon een enorm lief en geduldig model, waar ik pas een lifecasting van had gemaakt. Wil je meer lezen over deze casting check dan  http://www.ncbodypaintart.nl/blog/special-make-up-odd-1/266465_lifecasting. En natuurlijk Ed van rouwendal mijn trouwe Fotograaf en tevens assistent en zelf was ik verantwoordelijk voor het haar en de make- up.

Het was een enorm fijne dag en Jeannine en ik vulde elkaar goed aan!

Bovenstaande foto's zijn allemaal gemaakt door fotograaf Ed van Rouwendal.  

 

In het volgende fotoalbum nog veel meer foto's van Dirana en van de andere modellen die tijdens deze Jam door de andere painters zijn gecreëerd. Naam van de betreffende Painter, Model of  fotograaf staan bij de foto vermeld. 

Als laatste wil ik  ook  het TTT bedanken! Jeannine voor de heerlijke samenwerking, Dirana voor je geduld en Ed voor alles. Wat hebben we met z'n alle een lol gehad!  Ik vond het een enorme leuke, heerlijke en ontspannende dag, THANKS!