Belgisch Kampioenschap Bodypaint 2018

Gepubliceerd op 16 september 2018 om 00:33

Painter: Veerle Nuytkens

Fotograaf: Ed van Rouwendal

Thema: Bucketlist

Veerle's Bucketlist:  Amerika -  Walt Disney World

En dit keer ging onze reis naar Puurs, België waar voor de 2de keer het Belgische Kampioenschap Bodypaint 2018 werd gehouden.

 

Zo leuk want  ik mocht weer model staan voor de lieve Veerle Nuytkens... Een fantastische en talentvolle vrouw waar ik vaker model voor heb gestaan.  

Het is altijd weer een genot  om met Veerle samen te werken.

Het werd een heerlijke dag, waar de organisatie alles goed geregeld had.

Er waren  grote tafels waar de painters al hun spullen op konden zetten. En  1x in de zoveel tijd werden ook de bakken water ververst. Super handig want daar hebben de painters ook vaak geen tijd voor. 

 

We kregen koffie of thee, er waren consumptie bonnen voor frisdrank. Zelfs met broodjes ging men 2 keer rond. Snoep, fruit, we kwamen niets tekort, mijn complimenten!

 

Nadat Veerle een dag keihard had gewerkt, mochten alle modellen naar de jury. Daarna door naar de huisfotograaf, waar we samen met de painter op de foto gingen.  Om vervolgens naar de plaats waar een rits aan andere fotografen stonden om mooie foto's van de kunstwerken te maken.

 

Als laatste mochten alle modellen naar een theater. Hier konden wij  het kunstwerk wat die dag door onze  painters was gemaakt presenteren aan het publiek. 

Helaas, stond ik wel op het podium maar haalde Veerle's kunstwerk net geen podiumplek. We werden 4de wat niet wil zeggen dat ik ENORM trots op Veerle ben! Wat een prestatie, goed hoor!

 

Hieronder een overzichtsfilmpje van alle foto's die fotograaf Ed van Rouwendal die dag van Veerle's paint schoot.

Rest mij nog de organisatie, Sabine Gabrielle Vogel en  Niki Van Cauwenbergh, van dit evenement te bedanken en natuurlijk niet te vergeten, alle andere medewerkers/ vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Maar ook de painters, fotografen en modellen dank jullie wel.  In het specifieke model Helma van Aalst wat moest ik om je lachen en wat hadden we het gezellig! Ook Astrid Louwerse die ik had ontmoet in Willemstad. Wat tof was het om jou weer te zien, thanks voor de quality smoke time!

 

Even in het zonnetje.

Lieve, tallentvolle, painter Karoline T'Kindt, wat ben ik trots op jou!! De publieksprijs wat verdiende je dat! Maar ook Bodypaint model Jordy, eindelijk een prijs van waardering, je weet wat ik 's morgens zei. Wat verdien jij ook deze prachtige prijs!

 

Lieve, lieve Veerle wat ben ik blij met jou! Wat heb ik het toch reuze naar mijn zin als ik je bezig zie. Wat doe je het goed en wat een zeven mijl laarzen stappen maak jij! Lieverd, we gaan ervoor op naar Dongen!

 

Als laatste wil ik fotograaf Ed van Rouwendal bedanken. Voor de avond ervoor in Kasteel Solhof. Het heerlijke eten bij het "we doen even decadent" Michelin restaurant. De dag zelf waar je boodschapjes haalde en alles voor Veerle en mij regelde. Ed, in geen honderdduizend woorden kan ik zeggen hoe groot mijn dank is. Dankjewel voor alles!!!!!

Volgend een overzicht van alle andere fotografen.


«   »