Model bij DFBW 2019

Gepubliceerd op 25 april 2019 om 10:06

Fotograaf: Ed van Rouwendal

 

Dit keer mocht ik model staan voor Tanja Hommes http://www.beautyenfun.nl.  Deze gezellige en grappige Groningse  zal 19 mei a.s. voor de  10 keer het N.N.K.B. organiseren. Voor meer informatie http://www.nnkbodypainting.nl/357589819 .  Een hele eer voor mij om voor deze " legende" model te mogen staan. Naast Tanja was mijn lieve Sharon Sabandar  assistent painter. Wat is zij toch een topper en wat heeft zij toch talent. Wil je meer van haar werk zien kijk dan op https://www.deschminkerie.nl of  Model.

 

Thema: Trots

Tanja is trots op de Hollandse gebruiken als Pasen, met de Passion, het lente feest maar ook op de mensen die in opstand kwamen tegen het macht- en misbruiken binnen de kerken.

 

Ik was en ben ook trots! Trots op Sharon die op het laatste moment (vrijdags) Anita Rorije ging vervangen... Maar dit keer ook enorm op mezelf! Met  zware griep en 40 graden koorts heb ik dit klusje toch weten te klaren.  

Fotograaf: Ed van Rouwendal

 

Muziek: The Passion Of The Christ Soundtrack - 12 Raising The Cross

Het was me een dagje... ondanks alles heb ik het wel naar mijn zin gehad. Grappige Tanja, wat ben jij toch een leuk mens! En lieve Sharon enorm bedankt voor de overheerlijke brownie's! Mijn schatje en ik hebben ervan genoten.. Als laatste mijn trouwe en goede vriend fotograaf Ed van Rouwendal... Dankjewel Ed, voor alle aspirines, drankjes en badjas.. Ik weet niet of ik het zonder jou had gered!

 

Volgend foto's van andere fotografen.


«   »