Laatste keer model bij WBF 2019

Gepubliceerd op 15 juli 2019 om 20:13

Dag 1 dinsdag

5 daagjes op pad met mijn grote vriend Ed. 

File, file en nog eens file....... Wat doe ik als ik overal lang moet wachten?

Juist, ........! Beetje jammer maar goed de dagen van roken zijn onderhand ook geteld. Lekker accentje trouwens, ahum. 

En zoals altijd, teveel zooi bij me.. 

Reintje de Vos een heel lief vosje die een kusje kreeg van Ed

Dag 2 woensdag

File, file en nog eens file! De verveling slaat toe wat doe ik dan.... gooi mijn haar los en...... dans of ik wil of niet.

Incl.... juist een sigaret, zo jammer!

Dag 3 donderdag

We hadden eindelijk de Oostenrijkse grens bereikt...En wat ziet mijn oog daar?!

De Spirituele betekenis van duiven

De boodschap van de Tortelduif is: Vrede

Ook vertelt de Tortelduif dat je niet te lang moet piekeren, omdat er anders geen intuïtieve gedachten en nieuwe aanwijzingen komen. Neem wat rust voor jezelf, of zorg dat je de rust vindt over een bepaalde situatie.

Als je op dit moment een angstige of nare periode doormaakt, en je een Tortelduif ziet verschijnen, zal hij of zij je zeggen dat alles snel weer tot rust komt, en je die rust zult vinden.

Tortelduiven geven warmte, en laten je inzien dat het druk maken over bepaalde situaties vaak niet nodig is. Geef liefde, en oordeel niet te snel. 

Toch nog even iets anders

Doof als een kwartel

Dus als er muziek is ben ik aan het dansen. Om de simpele reden; ik versta niemand! 

Het wordt nu wel heel vervelend die sigaretten. Duckface daar heb ik nooit aan meegedaan.... vandaar nu 1 x zodat iedereen kan zien dan het echt niet charming is (in mijn optiek)!

Dag 4 vrijdag

Painter: Veerle Nuykens

Assistent: Ed van Rouwendal 

Plaats: 21ste

WBF 2019: Galactic Zoo… Veerle's story

In our beautiful universe, a new planet was discovered, called Galactic Zoo. Nobody understood where that name came from because there was little activity to be seen on that planet. Scientists from our planet could not control their curiosity and went for research.

They made a journey to Galactic Zoo to find out where the name came from. Once they arrived there, they found a lonely boy, crying and holding a bee in his arms. They wanted to release the bee before it could sting the boy but he wouldn’t let go. ‘I will die then’, he said. “Everybody will die”. The scientists didn’t understand it and asked the boy for an explanation.

He said there had been a massive explosion on their planet. Practically everything was destroyed. Only a few survived, including their queen, Queen Bee. The boy was very worried about her because she was very special. She could only survive by eating honey so she was always surrounded by bees and now there was only one bee left.

The scientists from our planet were so moved by the story of the little boy that they decided to help him and Queen Bee. They organised a lot of actions against global warming and climate pollution. Now you know the real reason why there are so much actions!

And you know the punch line of this story? I am absolutely terrified of bees. I even faint when they sting me and my model is allergic to them. What to think about that…

Vielen Dank Thomas Petter! I really enjoyed you company! Thank you for a place to shelter. We will certainly see each other again .

Dag 5 zaterdag

Een avontuur an sich! In 1 x gereden 9 uur vertrokken om half 1 's nachts was ik thuis (Ed een half uurtje later thuis).

Ik heb veel geslapen, we mochten spook rijden,  auto ongelukken gezien en juist ja, in de file gestaan. Maar we hebben toch nog koffie bij de Mac Café gedronken en bratwurst und schnitzel gegeten, onze doelen waren bereikt!

Waarom al die jaren model stond?

Volumia! Er is altijd een weg

 

In 2010 ben ik overvallen in mijn eigen woning. Poging tot verkrachting... Super zware tijd... 2 jaar in een rechtszaak. Uiteindelijk is de dader voor een meervoudige rechter veroordeeld.  In dezelfde tijd kwam de relatie met de vader van mijn zoon teneinde. Ik stond er alleen voor, met een kindje van 3,5 oud. Hoe moest ik verder? 

 

Geen vertrouwen, niet in de ander, niet in mezelf. Maar door mij open te stellen, rustig te blijven, goed na te denken... Ben ik nu op een punt gekomen dat ik kan zeggen....  Dingen gebeuren! Goede en nare dingen. Sommige gebeurtenissen zijn heel spijtig dat het in mijn verleden zit,  ik  koos er niet voor. Maar des te meer dankbaar ben ik voor al het goede!

 

Ik heb veel geleerd, ik heb obstakels overwonnen. Ik ben de meest fantastische uitdaging aangegaan.. Bijvoorbeeld model staan! Nooit durven dromen dat ik in mijn bijna blootje op een wereldkampioenschap zou durven staan. Ik sta van nature al niet graag in de belangstelling maar toch durfde ik dit aan. Nu is de tijd gekomen om te stoppen... de angst is overwonnen! Tijd om met een zelf gekozen pad door te gaan. 

Dankjulliewel!!

Ik wil een iedereen bedanken die mij  het vertrouwen  gaven. Toch zijn er een aantal die ik in het specifiek iets wil zeggen. Mijn grote liefde, zonder jou wil ik nergens, jij maakt mij compleet! Mama, ik hou van jou! Jij hebt altijd mijn bestaansrecht erkent!  Mijn grootste en trouwste vriend Ed van Rouwendal. We hebben al zoveel samen beleefd en we gaan nog zoveel met elkaar beleven, ik zie uit naar de toekomst! Helma, wat ben jij een topper, wat ben ik blij dat ik je tegen het lijf ben gelopen! Voor nu en altijd in mijn hart!

 

Alle mensen die ik bedankt heb via Facebook, nogmaals dankjewel voor het vertrouwen!

 

Lieve Annewieke,  Martine, Ingrid en Suzan, ook jullie mogen niet ontbreken. 4 Talentvolle painters, die zelf de meest prachtige kunstwerken maken! Maar mij het vertrouwen gaven om voor mij als model te staan, dankjewel!

 

Acta, Anna, Anne, Anneke, Barbera, Carina, Dirana, Eliza, Emma, Eva, Ingrid, Ingrid Vente, Isabelle, Jamie, Kim, Kitty, Leonie (Kitty), Leonie, Marcel, Marco, Marjo, Mirjam, Natasja, Ronny, Sandra, Sas, Sharon, Simone, Sylvi, Tamara en als laatste mijn grote liefde. Dankjewel voor het vertrouwen en dat je voor mijn model wilde staan!

Ook jullie hebben bij gedragen aan het herstel van vertrouwen van mij in de mensheid!

 

Dankjewel leven, dat er altijd weer een morgen is! Waar ik weer opnieuw kan beginnen of doorgaan met waar ik mee bezig ben!    

Marco Borsato - Mooi


«   »