Dit was het dan echt! WBF 2020

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 00:54

Mei 2020, we zitten met z'n alle in Corona tijd. Een lief berichtje van een dierbaar persoon of ik nog 1 keertje model wilde staan. En hoe kon ik jou weigeren? Niet dus... 

 

Lieve, Lieve Veerle,

Wat ben ik toch trots op jou en wat hebben wij  bijzondere momenten met elkaar doorgemaakt. Wat ben jij gegroeid. En wat ben je toch een bijzonder mooi mens!  

Jury foto

Altijd goe!

WBF World Bodypainting Festival - Klagenfurt Oostenrijk

Covid-19 Special Edition

Thema: Psychedelic Circus

Hieronder de tekst van Veerle Nuykens (België)

Mooie gesprekken, leuke gesprekken, verdrietige momenten maar boven alles heel veel lol! 

Jury foto's

Nog 1 keer....

Als één na laatste wil ik fotograaf Ed van Rouwendal bedanken voor de prachtige samenwerking de afgelopen jaren. 10 minuten was mijn spanningsboog als het ging om voor de camera te staan.  Dankjewel Ed voor al het geduld, de hapjes en drankjes, de avonturen maar boven alles de vriendschap!

 

En als allerlaatste mijn grote liefde, mijn zoontje  (inmiddels ook alweer 13) en mijn moeder. Lieve plorkje, nooit zeurde je als mama weg ging om model te staan. Wat heb jij mij altijd gemotiveerd. Maar ook mijn  lieve mama. Super bedankt voor alles, de boodschapjes, voor het zorgen en verzorgen en het altijd luisterende oor. Mam en mijn grote liefde wat hou ik van jullie en mega bedankt dat jullie altijd achter mijn beslissingen stonden! 


«   »