Stiekem niet maar nu voor altijd

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 10:35

Een aantal weken terug belde Elke Klaassen Overdevest mij of mee wilde helpen, als model, bij haar eerste filmproductie.  Zonder echt na te denken zei ik vrijwel direct ja. Niet nadenkt waarom ik eigenlijk gestopt ben met model staan. 

Dag 1 werd ik weg gepaint in een schilderij bij Rob thuis.

Naast Elke assisteerde Siglinde van Beek tijdens het wegpainten.

Dag 2 werd ik de loge van een theater weg gepaint.

Wederom door Elke en assistentie van Siglinde

Hoewel ik enorm goed behandeld werd, er was genoeg eten, dankjewel Rob, er waren kachels waardoor ik minimaal kou had. Viel het mij op dat ik het wachten tijdens een filmproductie lastig vond. Ook het uren aan een stuk stil staan vond ik moeilijk geworden. Hiervoor stond ik model om wat bij te leren maar waarschijnlijk doordat mijn interesses nu ergens anders naar uitgaan werd het lastig en ondervond ik dat mijn dagen als model voorbij waren.  Daarom is dit echt de laatste keer als model zijnde. 

 

Lieve Elke en Siglinde dankjewel voor de ervaring, jullie goede zorgen en geneurie, ik heb van jullie genoten. Het was een eer om het nog één keertje te doen! 


«