De uitdaging!

 

Privé een foto maken zonder een sigaretje is bijna onmogelijk... Ik ben zeg maar goed verslaafd. En daar baal ik van! 

Verschillende E-smokers geprobeerd maar het mocht niet baten... In juli 2018 zat ik nog op 20 sigaretjes op een dag.. Veel te veel dus. Het is inmiddels augustus en ik zit nu gemiddeld op 5 sigaretten p.d. wat ik nog meer terug wil dringen om uiteindelijk te stoppen.

 

Ik hou van lekker eten, van zoet maar ook van zout, heerlijk! Nog nooit heb ik 1 dag gelijnd, dankjewel genen... Wat niet wil zeggen dat ik zo gezond "de afgelopen jaren" stond. Net toen ik besloot mijn leven om te gooien kreeg ik vorig jaar augustus 2017 een zwaar ongeluk. Ik werd op mijn fiets van de zijkant aangereden door een auto die 60km p.u. reed. Buiten een zware hersenschudding, een grote been wond en een beurslijf viel de schade mee, dacht ik. Maar nee, ik bleef last houden van mijn hoofd (vergeetachtig, emotioneel, minder aankunnen) maar ook mijn been bleef pijn doen. 

 

In juli 2018 was ik het ineens allemaal zat. Mijn hoofd, mijn been, ik ben toen toch maar de raad van mijn artsen en psycholoog gaan volgen. Wandelen om later te kunnen gaan joggen. Inmiddels kan ik 1,5 km joggen, wat natuurlijk een giller is maar ik moet ergens beginnen.

 

Ik kom uit 1970 en binnen een aantal jaren ga ik Sara zien. Mijn uitdaging is een gezonde leefstijl nagaan leven. Gezond eten, sporten en op tijd naar bed gaan.  In NCPT wil ik een ieder die net als ik soms model sta of graag een strakker lijf wil, meenemen ik mijn strijd tegen ongezond leven. 

 

Naast Voeding en Oefeningen zal ik de onderstaande blog verslag uitbrengen hoe ik mijn zoontje, mijn werk en mijn grote passie Practice Projects combineer. En hoop daarbij ook mensen die net als ik al wat ouder zijn te inspireren een gezonde leefstijl na te leven.