Schminkengrime - Anke van Grinsven

Gepubliceerd op 29 april 2018 om 22:43

Bij Schminkengrime van Anke van Grinsven  (Chicart Bellypaint)

Deze talentvolle dame  won de eerste prijs tijdens  DFBW in 2018.

 

De creatie waarmee zij won.

Model: Sarah van Hove
Painters: Chi ca (Anke) en Ingrid Romeijn
Foto: Shooten NL modelfotografie & bodypainting

Het was een super nice wederzien met Linda en Jerry van Schminkengrime. Naast een (web) winkel hebben zij een fantastische workshopruimte waar we werden onthaald met koffie/ thee en een lekkere Bastonge koek.

 Dit keer was ik geen cursist maar stond ik model voor Jamila van Zoest van Schmink Plus. Een super aardige dame die haar eerste bodypaint ging maken. Na een voorstelrondje van alle cursisten, modellen en Ed van Rouwendal de fotograaf van vandaag begon de workshop.

Voordat de painters mochten beginnen kregen zij van Anke een uitleg over hoe een bodypaint te maken. Over showstoppers, complementaire kleuren, schaduw/ highlight, plaatsing, invulling armen en benen, gezicht  enz. enz.  Het werd een fijne dag met een heerlijke lunch verzorgd door Linda. Anke is een rustige, lieve en goede docent die mensen motiveert, een ieder in zijn/ haar waarde laat maar ook helpt waar nodig is.  Een echte aanrader dus!

 

Eindresultaten

Dankjewel Linda van https://schminkengrime.nl voor alle goede zorgen en Anke van https://www.chicart.nl voor je goede adviezen. Jamilia voor de gezellige en leuke tijd. 

Maar vooral ook Fotograaf Ed van Rouwendal en mijn grootste liefde voor jullie geduld, inzet en vrolijkheid, THANKS!