Retoucheren

Gepubliceerd op 25 maart 2018 om 14:00

Introductie Raïssa 

Mijn foto's worden onder Practice Projects eigenlijk nooit geretoucheerd/ geëdit. Wel verander ik soms het licht, maak het een tint donkerder of lichter waardoor de paints net iets beter uit de verf komen maar daar blijft het bij. Dit omdat ik het belangrijk vind dat je kan zien welke fouten ik maak.  

 

Sinds een aantal jaartjes werk ik voor een bedrijf en hier ontmoette ik Raïssa. We kwamen in gesprek en  zo kwam ik er achter dat zij naast het werk wat zij momenteel doet, haren knipt en prachtige haar creatie's maakt, maar ook website's bouwt. Het bleek dat zij een opleiding in mediavorming heeft genoten.  En wil eigenlijk ook in deze branche werkzaam zijn. Ik vroeg of zij ook foto's kon bewerken? En dat kan ze.... Kijk maar naar het resultaat  Art.

 

Raïssa Pattiselanno is een super creatieve en talentvolle vrouw! Een vrouw die ik echt een plaatsje gun op mijn site.. Wil je ook je foto's laten bewerken of een prachtige website hebben maar kan je die zelf niet maken... Stuur mij even een mail en ik zorg ervoor dat Raïssa contact met je opneemt.

 

Hier onder zie één van de origineel geschoten foto's (wel is het licht veranderd).

Painter: Noa Maria

Photography: Ed van Rouwendal

Model: Tamara