Peter en Yvette Krul

 

Natuurlijk mogen jullie niet ontbreken in mijn lijstje van mensen die mij inspireren. Wat een bijzonder lief koppel zijn jullie... Met zoveel liefde en respect naar elkaar. Wat zijn jullie heerlijk bezig met foto's, muziek, visagie en taarten. Als ik het koppel van het jaar mocht uitzoeken koos ik jullie! Dankjewel voor de prachtige foto's, de gesprekken en het verzorgen van de innerlijke mens... Het is een genot om bij jullie te mogen zijn. Deze paint is dezelfde dag gemaakt door van Elke Klaassen-Overdevest.

 

Wil je meer weten over de foto's van Peter http://www.krul.org. Hij heeft er oog voor om het moment te pakken. 

Elke Klaassen-Overdevest

 

Leerde ik kennen via Yvonne Zonnenberg op het EBF 2016. Voor het eerst werd ik in uv gepaint. Ook was het mijn eerste studiowerk ervaring en wel in de studio van Peter Krul. Elke wat ben je creatief en echte artiest waarbij ik helemaal op mijn gemak voel en geïnspireerd raak als je mij paint. Het is bijzonder hoe jij ondanks alles door weet te blijven gaan en prachtige creatie's weet neer te zetten. Je maakt prachtige face paints maar ook je bodypaints zijn top! Blij dat ik model voor je mocht staan.

 

Inspirerende face en bodypaints kun je bekijken op  http://houtspelmaatwerk.nl .

Brierley Thorpe

 

Wat was je ziek tijdens het EBF 2016. Samen met assistent painter  Linda van schminkengrime.nl maakte je een demo voor de stand van Cameleon Professional Bodypaint. Wat vond ik het bijzonder van dichtbij te zien hoe jij met colorblocks paint. Je bent heel speciaal en je bewandelt je eigen weg waar ik mega veel respect voor heb!

 

Bekijk haar werk op http://brierleythorpe.com . Want haar werk is een lust voor het oog!

Ed van Rouwendal

 

Je bent sinds het EBF 2016 zo'n beetje mijn vaste fotograaf geworden. Wat ben ik blij dat we elkaar op Castlefest tegen kwamen... En hoe bijzonder! Samen streven we naar een hoger doel in het gene wat we doen... Jij met je fotografie en ik met mijn bodypaints en meubels. Door maanden heen ben je voor mij een echte vriend geworden. Iemand die ik vertrouw en iemand waar ik op kan bouwen. Het is een genot om met je samen te mogen werken. En ik hoop dan ook dat we dat heel lang mogen doen. 

 

http://www.edikon.eu

Jeroen Gordijn

 

Tijdens één van mijn bezoekjes bij Jerry en Linda van Schminkengrime.nl leerde ik Jeroen Gordijn kennen. Een zeer sympathieke, rustige, lieve, creatieve maar bovenal droge humorvolle fotograaf. Lieve Jeroen, wat kan jij modellen goed instrueren. Ik ben natuurlijk een beetje een knus als het om model staan gaat maar jij weet altijd weer het beste in mij naar boven te halen. En dat geldt niet alleen als ik model sta, ook wanneer ik bezig ben met mijn eigen paints weet jij altijd weer die rust te brengen, ik weet... de foto's goed gaan zijn! Ik vind het dan ook een eer dat je mijn creatie's fotografeert.

 

Wil je meer van de fotokunsten van Jeroen Gordijn zien check dan  JGPhotography op Facebook of http://www.vampire-erotica.com

De aller eerste keer 

 

Yvonne Zonnenberg mailde mij of ik model wilde staan.. Oi dacht ik maar goed... als Yvonne denkt dat ik het kan dan geloof ik haar. Het was tijdens Castlefest 2016 en ik werd het model van Filippo Ioco een Internationale Bodypainter & Fine Artist. Het was mijn aller eerste ervaring als model, een ervaring om nooit te vergeten...Die dag kreeg ik papier (Metro) mache op mijn lijf. Het was koud en ik kon mij niet bewegen en dat voor een x aantal uur. Maar lieve Noortje (een geweldig model) checkte hoe het mij verging en Filippo verloste mij uiteindelijk uit mijn koude onvergetelijke, prachtige ervaring.

 

Ik zou zeggen laat je inspireren door deze lieve, speciale, bijzondere en talentvolle kunstenaar www.iocobodyart.com

Yvonne Zonnenberg

 

Dankzij Jerry van schminkengrime.nl ben ik in contact gekomen met Yvonne Zonnenberg. Yvonne, wat ben jij een topper!!! Wat ben je begaafd in vele manieren Ook  je gastvrijheid is ongekend en wat heb je een lieve dochter! Michaela, jij was mijn aller eerste model... De hele dag mocht ik op Michaela leren blenden van wit naar geel naar rood naar alle kleuren van de regenboog! En bewust of onbewust werd ik geïnspireerd door je headpiece. Het was een hele bijzondere dag in mijn leven. De dag waar ik voor het eerst sinds een lange tijd bij mezelf kwam. Die dag werd ik verslaafd aan bodypainten. Lieve Yvonne, ik heb je sinds dien nog vaak mogen ontmoeten en ik hoop je nog in lengte van dagen te zien en mezelf door jou te laten inspireren.

 

Ben je geïnteresseerd in Yvonne's werk check dan haar site www.yc-art.nl en http://www.bodypaint-nederland.nl

Jerry en Linda van schminkengrime

 

Vandaag start ik met mijn blog waar ik stukjes zal schrijven over mensen en dingen die mij inspireren.. 

Een jaartje geleden begon alles... Soms werk ik voor de Fabriek in Woerden en indoorspeeltuin waar ze ook kinderen schminken. Het leek mij wel leuk omdat beter te leren schminken... Dus boekte ik een workshop bij schminkengrime.nl. Waar ik les kreeg Nick Wolfe in Robots paints. Het was een toffe cursus waar ik veel leerde maar nog leuker was dat ik Jerry en Linda ontmoette en Floor natuurlijk, de lieverd die mij ophaalde van het station. We hadden meteen een klik, koffie en sigaretten en dat schept een band. Na de cursus was ik van plan om naar huis te gaan maar ik werd uitgenodigd om bij Jerry en Linda thuis te komen eten samen met Manon en  een Duitse waar ik de naam van kwijt ben. Het was een hele speciale dag en wat zijn jullie gastvrij!

 

Dankzij Jerry en Linda kreeg ik liefde voor paints... bodypaints! Jerry hielp mij in mijn zoektocht naar een bodypainter die mij technieken zou willen aanleren. Via Linda kreeg ik modellen werk, en dat op mijn 46ste, hoe gek kan het leven soms lopen. Tot op de dag van vandaag ben ik jullie nog steeds dankbaar! En niet alleen vanwege de snelle service, mooie verpakking en prachtige cadeautjes bij mijn bestellingen.

 

Lieverd, bedankt voor alles en ik hoop dat we elkaar nog in lengte van dagen mogen blijven ontmoeten.   En voor een ieder die dit leest.... bestel voortaan bij  www.schminkengrime.nl