King and Queen

Gepubliceerd op 10 december 2017 om 08:38

Een dag niet gelachen is een dag niet.......

Van Sinterklaas had ik een waardebonnenboekje gekregen. Er stond van alles in: een keertje koken, afdrogen, afwassen, een keertje extra mijn schoen zetten en nog veel meer. Wat er ook instond was dat mijn grote liefde een keertje model voor mij zou staan... En dat heeft hij geweten!

 

Ondanks dat hij enorm lang haar heeft en heel fijntjes is gebouwd is hij een echte jongen! Zo blijft een broek maximaal een maand zonder knieschuren en zit hij altijd onder de vlekken. Bomen zijn niet veilig, wat mijn hele huis is niet veilig! Ook heeft mijn lieverd enorm veel humor. Zo was hij met zijn vader in het bos... Op een geven moment vroeg zijn vader hem; weet jij hoe je kan zien hoe oud bomen zijn? Waarop mijn zoontje zei; Als je de boom omzaagt dan kan je de ringen tellen en weet je hoe oud een boom is. Waarop zijn vader vroeg, nee zonder hem om te zagen, zou je het misschien kunnen zien aan de omvang. Waarop mijn zoontje zei; Nou papa, dan ben jij wel heel erg oud!

 

Onder het mom, "een dag niet gelachen is een dag niet gehuild" en "doe maar gek dan doe je al normaal genoeg" of waren die uitspraken toch anders?! Ons vader en dochter momentje.

 

NV4918-3.jpg NV4919-2.jpg

  NV4921.jpg

Finishing touch en we waren er klaar voor! Toch?

NV49522.jpg

NV49542.jpg NV49562.jpg

NV49612.jpg NV49642.jpg

NV49743.jpg

Nog één keertje dan.... omdat ik het niet af kan leren.. 

Introducing Giona

NV49812.jpg

NV49922.jpg

NV49692.jpg

Dankjewel, mijn model en lieverd, dat je mama's kuren hebt doorstaan! Ik heb weer enorm met je gelachen.. Ook fotograaf Ed van Rouwendal en toeschouwer/ supporter oma dankjulliewel voor alle leuke momenten!

NV4962.jpg

Wil je weten hoe ik de baard heb geplakt kijk dan op http://ncbodypaintart.jouwweb.nl/blog/instructiefilmpjes/220617_wolcrepe