Halloween 2017

Gepubliceerd op 28 oktober 2017 om 09:53

Oortjespad

31 augustus 2017 heb ik een ongeluk gehad. Ik werd met mijn fiets geschept door een auto (50km per uur). In eerste instantie viel alles wel mee. Buiten dat ik een geknusde enkel, bont en blauw zag en wond op mijn been, gat in mijn hoofd en een hersenschudding had. Maar alles liep toch iets minder voorspoeding dan dat ik had gehoopt. Mijn been ging ontsteken en mijn hersenschudding duurt lang (nog niet in orde). Veel moest ik afzeggen, curssen, workshops en werk maar goed, ik leef nog en dat was en is belangrijkste.

 

Andere jaren was ik altijd druk rond halloween, zo mocht ik vorig jaar meedraaien bij het Dutch Horror Event http://ncbodypaintart.jouwweb.nl/blog/workshops/220641_wax-latex-rigid-collodion-sculptgel-en-vetschmink of was ik druk bij de Pretfabriek.

 

Dit jaar kan ik niet veel en was er de mogelijkheid om samen met mijn zoontje en fotograaf Ed van Rouwendal iets te ondernemen. 

 

Oortjespad

Een kinderboerderij in Kamerik omgetoverd in Halloween-sfeer. Van 17.00 u tot 21.30 uur was iedereen welkom. Je kon een pompoen uithollen of naar een spannend verhaal luisteren, wandelen in het donker langs de dieren, er was enge limonade en je kon marshmallows roosteren boven het kampvuur. 

HW35.jpg  HW36.jpg

HW40.jpg 

HW47.jpg  HW62-1.jpg

HW68.jpg

Kortom, heb je jonge kinderen en vind je het leuk om te griezelen?! Het oortjespad organiseerd een niet eng event, dat zeer toegankelijk is voor jonge kinderen.

 

Dankjewel Fotograaf Ed van Rouwendal en mijn grote liefde voor de enorme griezelige, gezellige avond