Tera Bakker Art - Sharon Sabandar

Gepubliceerd op 29 juni 2018 om 09:18

Workshop: Tera Bakker Art

Foto: Uitjedak fotografie

Dit keer mocht ik model staan voor Sharon Sabandar tijdens één uit de serie van vijf workshops van Tera Bakker van Tera Bakker Art bij Uitjedak fotografie in Nieuwegein. 

 

De aankomst was enorm hartelijk, Tera stond buiten ons te verwelkomen en binnen stond de koffie en thee al klaar.

 

10 cursisten - 10 modellen

 

Sharon had voor haar opdracht Juno kozen. Godin Juno. Godin der godinnen. Godin van het huwelijk. De godin die de baby's het licht in haar ogen zendt. Ze wordt vaak afgebeeld met een pauw en granaatappel(bloesem). Maar ook de naam van haar geweldige dochter op wie zij super trots is.

 

Tijdens de opdracht (waar iedereen zijn eigen invulling aan mocht geven)  bekeek Tera aandachtig de paints van de cursisten en  gaf zij  hele goede feedback. 

Paint: Sharon Sabandar

Fotograaf: Ed van Rouwendal

Na een geweldige lunch, verzorgd door Tera en Alexandra, kregen alle cursisten les in hoe een gorilla te painten. Met het gemak hoe Tera dit binnen enkele minuten painte en hoe zij dit vervolgens aan cursisten leerde, vond ik enorm bijzonder! 

Paint: Sharon Sabandar

Foto: Sharon Sabandar

Hoewel ikzelf niet deelnam aan de cursus,  was het een enorme leerzame dag.  Zelf denk ik erover na (mocht Tera dit weer organiseren) om mezelf op te geven.

Het was een super gezellige en leuke dag en daarnaast heb ik ook nog eens geweldig leuke mensen ontmoet.. In het speciaal mijn painter  Sharon, wat ben jij een tof mens! Je humor, je zang, maar ook je geweldige mondje als je serieus bent, lieverd wat doe je het goed en wat ben je al ver! Maar ook Alexandra, ik kende je van naam maar heb je nu persoonlijk gesproken en heb daar enorm van genoten! Ik wens jou en Tera heel veel geluk en plezier voor de toekomst toe. Maar ook Bibi, wat was jij mooi open en wat kan jij trots op jezelf zijn!

 

Als laatste wil ik  mijn lieve en goede vriend Fotograaf Ed van Rouwendal bedanken, die mij bracht en ophaalde omdat er geen treinen en bussen reden. Maar ook voor de foto's, wederom dankjewel!