Oliebollen Bodypaintjam

Gepubliceerd op 7 januari 2019 om 14:09

Dit keer ging de reis naar Epe een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, in het noordoostelijke deel van de Veluwe. In de aula van de super leuke school  ’t Hoge Land organiseerde Sharon Sabandar  http://www.deschminkerie.nl haar  jam,  de Oliebollen bodypaintjam 2019.

 

Mijn complimenten!!! Naast een geweldige painter ( Model) deed zij dit ook geweldig! Bij binnenkomst werden we  verwelkomt aan een grote tafel. Er was van alles te drinken, zelfs chocomelk en natuurlijk waren er oliebollen. En hoe gek het ook moge klinken, deze vettige bollen kan ik het hele jaar wel door eten. Het was dan ook geen straf, toen de dag afgelopen was er nog 1 over was, die bij thuiskomst lekker op had gepiept in de oven om vervolgens nog lekker te nuttigen. Dus dankjewel Peter en Michel de oliebollen waren HEERLIJK! Maar goed, de dag was net begonnen. 

 

Mara Zegers, Astrid Louwerse, Dyonne Vlemmings, Sharon Sabandar en ik waren de painters van deze Jam

De modellen: Johanne Nix Kimberley Voorthuyzen,  SanDirana van Zon en Marieke Elise bodypaintmodel

De fotografen van deze dag waren Joop Luimes, Rob Jaspers en mijn grote vriend Ed van Rouwendal

Maar ook bodypaintmodel Jordie, Michael Addink en Bibi Werter waren aanwezig. En hoe spijtig was dat Bibi niet mee kon painten vanwege haar schouder. Een groot gemis was Karoline 't Kindt, wat had ik het leuk gevonden om jou weer te zien maar helaas. Dus bij deze nog de allerbeste wensen voor 2019.

 

Dit keer mocht ik weer Dirana van Zon painten... Altijd weer een genot en wat enorm blij ben ik met haar want "you are amazing just the way you are"!

Tijdens de lunch had ook Sharon voor heerlijke soep gezorgd!   Zelf koos ik voor champignons maar groente en tomatensoep was een optie.

Hier onder een overzicht van de andere fotografen.

Het was een super leuke dag met voor mij weer nieuwe leuke mensen en oude bekende. Top om Astrid Louwerse weer te zien en ik verheug mij nu alweer op jouw Jam  https://www.ncbodypaintart.nl/blog/jam/268642_bodypaintjam-marvelkarakters.  Voor meer van Astrid Louwerse werk kijk dan op https://www.facebook.com/Schminkpaleis. En ik hoor wel wanneer je naar Venetië gaat!

 

De hoe leuk vond ik het om Dyonne Vlemmings te leren kennen, ooit stond ik naast jou (als model) tijdens dfbw waar je 3de werd bij de Semi-prof.  Wil je meer van Dyonne's werk zien kijk dan op https://www.bodyon.eu.

 

Lieve leuke Sharon, wat maakte je weer een top stuk! Ik vond het bijna spijtig dat ik je model niet was! Ik heb enorm genoten van jou, ook  tijdens het telefoonmomentje... Je bent leuk en ik gun jou dat 2019 echt jouw jaar gaat worden waar al jouw dromen uitkomen en waar veel voorspoed in zit. Je verdient het!

 

Prachtig model Dirana mooi van buiten en binnen... Wat ben ik blij dat wij elkaar ontmoet hebben tijdens een workshop bij schminkengrime. Ik mocht je al meerdere malen painten. Je bent bijzonder en ik hoop het nog heel vaak tegen je te mogen zeggen.

 

En als laatste mijn trouwe, lieve en goede vriend fotograaf Ed van Rouwendal... Met geen woorden kan ik zeggen hoe dankbaar ik jou ben! Wat maken wij een hoop mee en wat gaan wij een hoop meemaken de aankomende tijd. Nooit saai, altijd beleven we wat... Als we later oud en versleten zijn ben ik blij dat ik deze blogg een beetje bij hou al is het alleen maar om te kunnen zien wat we allemaal hebben gedaan en dan de privé momenten niet eens meegenomen.