Model Sharon Sabandar

Gepubliceerd op 16 november 2018 om 19:56

Fotograaf: Ed van Rouwendal

Painter: Sharon Sabandar

Deze prachtige paint is gemaakt tijdens het examen van de masterclass van Tera Bakker Art door Sharon Sabandar van de Schminkerie. 

 

Thema: Visonary Dreams

Sharon's visonary dreams: de psychedelische jaren...  (zelf vind ik het ook verwijzen naar spiritualiteit vanwege de lotus en de olifant maar ik kan het mis hebben). 

 

Het knappe aan deze paint is dat Sharon 1 dag voor haar examen pas het plan had wat ze ging maken. Waardoor oefenen vrijwel onmogelijk was... Dus vanuit mij extra veel respect voor deze talentvolle en grappige dame. 

Aan de voorkant zie je een zelfportret van Sharon, een lotus bloem en het heelal. Met aan beide kanten van mijn been een verwijzing naar eerdere gemaakte paints door Sharon.   

Aan de achterkant een olifant met magic paddenstoelen.

Maar let ook op de hand waar een lief klein olifantje opstaat... Niet voor niets is zij geslaagd voor deze kleurvolle, mooie en leuke paint. Daarom wil ik haar bij deze nogmaals van harte feliciteren! Lieve en grappige Sharon.. Wat heb jij dat enorm goed gedaan en wat ben ik trots op jou! 

Sharon dankjewel voor de leuke en gezellige dag. Maar ook wil ik Tera  en Alexandra Bakker nog bedanken voor de gastvrijheid, de lunch en de foto's.

 

En als laatste wil ik mijn lieve trouwe vriend en fotograaf Ed van Rouwendal bedanken!!! Die mij toch maar weer wilde ophalen en wegbrengen. Lieve Ed, wat maken wij allemaal mee?! Van workshops tot wedstrijden, van Sinterklaas tot Halloween feestjes, elke keer is het gezellig! Maar ook onze leuke en soms serieuze gesprekken, het wederzijds vertrouwen, de lol en het plezier wat wij samen beleven! Lieve Ed, wat ben jij een geweldige vriend voor mij!!! 


«   »